Mycket tankar å funderingar från både mig å Snorpan

Har inte berättat för Jonna om hennes morfar än då jag tyckt hon varit för liten och jag själv inte har vetat hur jag vill ha det. Hon har aldrig tänkt på att jag inte säger pappa till Börje. Men nu har det börjat komma lite funderingar och min pappa har velat prata med henne i telefon. Så nu har jag visat kort på honom och talat om att hon träffat honom en gång när hon var liten, men det kommer du nog inte ihåg. Jag har sagt att vi inte brukar träffas så ofta, men att vi talas vid på telefon ibland.
Känner att det räcker för nu, jag kommer svara på alla hennes frågor eftersom de kommer och hon får själv bestämma när hon blir större om hon vill ha mer kontakt med honom än vad jag har.
Själv känner jag att jag klarat mig utan honom hela livet och när han kommit in i bilden ibland har jag bara mått dåligt....så nu håller jag det på min nivå, som jag orkar och känner för.
Alkoholen tog min pappa ifrån mig och det kan inget ändra på. Jag lever i nuet men inte har det varit lätt.......
Jag kan fortfarande må illa när folk vräker ur sig saker om "gubbarna på bänken". Några av dom e någons pappa, vän eller släkting. Jag kommer aldrig glömma den gången vi hade en utflykt på dagis till Jamtli. Sen skulle vi gå in till stan å ta en buss därifrån och i kyrkparken sitter min far, blodig och väldigt berusad. Då skriker en kille: Titta där sitter Lindas pappa!!! Det skär fortfarnade i mitt hjärta att barn får uppleva såna saker och mycket värre......
En av mina framtida drömmar och pågående arbete i det dagliga i livet är att hjälpa utsatta människor på olika vis med det lilla jag kan men det lilla kan betyda väldigt mycket för någon, det har jag själv fått uppleva många gånger<3


Nu är de tungt

Är inte den som brukar klaga men nu e de fasen tungt, jobbigt å ont!!!
Ont när jag sitter, går o ligger. Ska till barnmorskan på fredag, får se vad hon säger. Redan förra gången höll hon med mig om att Sigge måste ha det väldigt trångt där inne.
Tröstar mig med att de kommer en sån här fin belöning snart!!!!






Håret

Har inte gjort så mycket åt håret på senaste tiden. Min syster klipper mig å vi är inne på samma linje- att jag ska spara det och klippa bort min röda färg bit för bit. Men sen då???
Här e lite tillbaka blick :)











Kort hår går bort!!

Vänskap

Vänskap??? Kan vara både underbart, svårt och lätt att ta för givet. Vänner kommer & går & vissa består<3
Har funderat mycket på denna relation på sistone (har ju mycket tid å fundera ;)
Vänskapen kunde vara komplicerad redan som liten. Någon "tog" ens vän.....man fick inte vara med. Eller tvärtom, man fick en ny vän :)
Lite lättare att "välja" sina vänner nu när man e vuxen. Missbrukarbarn som jag är har jag alltid haft en "duktighetsstämpel" på mig själv (mycket vanligt). Jobbat med det här i flera år nu, måste säga att jag e jävligt stolt hur långt jag kommit. Kunde inte höra kritik, bli bortvald (som vän) eller höra vad någon sagt bakom min rygg. De e klart att de inte e kul nu heller men nu vet jag vad jag e värd!!
Människor förändras under åren och man glider isär, eller kanske hittar varandra igen.
Många ställer så höga krav på sina vänner å de ska jag jobba på nu, aldrig blir man fullärd. Jag älskar och tycker om mina vänner på så många olika sätt. Tack för att ni finns i mitt liv!!!

Ni som inte är med på bild är bortvalda.......skulle inte tro de ;) Men de var vad jag hade ork å gräva fram nu på kvällskvisten :P

:D

Vinden har vänt :))

Jul & Nyår

Nu e de äntligen färdigt flängt hit å dit. Vi har haft de jätte bra men nu e de skönt å landa hemma♥
Julen spenderades i Undersåker hos min Mamma och Börje. Mina syskon Jonatan & Emma var oxå där. Man vet aldrig när de kommer ske nästa gång......allla samlade. Nu har de fasta förhållanden båda 2, så vem vet hur deras jul ser ut framöver ;)
Jag var rejält sjuk men underbart för Jonna ändå med så mycket uppmärksamhet :))
Hon fick sina efterlängtade skridskor på morgonen under granen å när vi gick ut fick hon även en pulka.. Så alla (inte jag) åkte pulka, snowracer och bräda....som barn på nytt!!
Sen blev de premiärtur på skridsko, jätte duktig tjej. Men besviken att hon inte kunde åka som Jonatan ;)
Kalle, Klappar, Mat och Kortspel.

Hem i nån dag sen vidare mot Ljungdalen å fira nyår. Den spenderades med Vänner & Stefans föräldrar. Jonna var nästa uppe till kl.23 men sen blev de för jobbigt ;)
Stefan & Jonna åkte lite skoter...jag tog mig en promenad, annars höll jag till i soffan....nu känner jag mig äntligen på fötter igen både i förkylning och på andra sätt. Hoppas det håller i sig nu!!!

Jag vill önska er alla ett riktigt Gott nytt år!!! Året kommer vara både sorg & glädje för er, men jag hoppas självklart mer åt det ljusa hållet.

Vi väntar med spänning på vår nya familjemedlem, och han heter Sigge tills motsatsen e bevisad =))

RSS 2.0