Håret

Har inte gjort så mycket åt håret på senaste tiden. Min syster klipper mig å vi är inne på samma linje- att jag ska spara det och klippa bort min röda färg bit för bit. Men sen då???
Här e lite tillbaka blick :)











Kort hår går bort!!

Kommentarer
Postat av: Erika

Jag tycker du passar jättebra i den blonda hårfärgen, det är din naturliga? Men den svarta ghårfärgen var också supersnyggt med dina knallblåa glittriga ögon. Men om du ska klippa bort det färgade bit för bit så kanske du inte vill färga det igen? Men allt klär ju en skönhet sägs det :D

2012-01-17 @ 14:26:20
URL: http://erikasskafferi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Om du kollar på luggen på midsommarbilden så e de min naturliga, har bara gjort lite blonda slingor sen brukar mitt hår blekas mycket på sommaren.

Kan både tänka mig å färga, slinga eller någe annat kul, men blir lättare om jag blir av med de här röda först. Nu ska jag kolla in din blogg Erika!! Kram

2012-01-17 @ 14:32:16
Postat av: Annelie

Jag tycker det mörka på första bilden var supersnyggt! :)

2012-01-17 @ 14:38:57
URL: http://anneliemedmera.blogg.se/
Postat av: Erika

Aha okej. Ja det kan ju vara bra. Jag har ju alltid varit så avundsjuk på er med lättfärgade hår. jag kan aldrig färga mitt hår rött eller ljus/kastanjebrunt. Kan kan jag väl men det är sådan procidur och det sliter nog på håret en del.



Ja verkligen hur kan folk bete sig sådär i alla service yrken det än gäller både kunder och anställda. Och i den åldern och med en grupp äldre att ta hand om. Lite omoget tycker jag.

2012-01-17 @ 14:41:39
URL: http://erikasskafferi.blogg.se/
Postat av: Helena

Jag tycker du är skitsnygg på bilden näst längst ner!!!!

Men så klart jätte fin på de andra bilderna med, men det var direkt min favorit :-)

2012-01-17 @ 15:36:55
URL: http://helenasfamiljohem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0