Nu är han ÄNTLIGEN här!!!!

Den 14 Februari 2012 Kl.18.02 Föddes våran Sigge Wiktor Lagercrantz, 53 cm lång och 4270 gram.
Att han var en Sigge var de ingen tvekan om =)



Själva förarbetet innan han kom var lika långdraget som med syrran men förlossningen var helt underbar!!!
Kanske berättar mer om den sen, finns mycke gobitar. Sen var de ju den tråkiga biten oxå. Men i det stora hela känns det så himla bra, vilken revansch....min mentala resa gav utdelning :)
Tänk att jag vågade föda igen!
11 Dagar blir han nu å ÄLSKAD till tusen. Imorgon börjar Sterfan jobba igen å jag får känna på livet som 2 barnsmamma! I love it :)

Ge mig!!

GIVE ME SOME PAIN!!!!!! :P

Klåda

Så här såg det ut igår



Har haft en jädra klåda ett tag, men igår nådde jag min gräns. Skulle vänta in besök hos BM på torsdag men ringde henne å förklarde läget. Fick åka i på Specialistmödravården & kolla till Sigge å ta blodprover. Som tur var är det ingen havandeskapsförgiftning!! Fick mig medicin mot klådan, å dom gjorde ju gott på natten oxå vill jag säga. Stefan sa att jag bara landade på kudden, sen snarkade Linda ;)

Denna sömn resulterade i ett energiflöde idag, vilket känns skönt. Har Jonna hemma hela veckan från dagis, har tydligen lugnat ner sig med magsjuke-fall men jag tar icke några risker. Hon får gå till veckan.
Vi har haft en härlig dag med städning, tvättning å besök på biblioteket. Barnarbete diggar jag fett :D
Mycket beröm å en glass får man ju såklart när man hjälper till så bra!
Direkt efter middagen blev de till å åka iväg å handla när gubben kom hem...klarar inte de själv längre. Annars storhandlar jag ofta själv men nu behöver jag ju både taxi å bärhjälp ;)

Fyyy faan va de börjar klia nu!! Snart dags å ta en tablett å Sooova. Hoppas på en lika bra natt :)))

Helgen

Stefan jobbar natt i helgen, vilket innebär att vi inte ser så mycket av han. Jag & Jonna gjorde ett besök hos vänner idag, Jonna lekte å hade så skoj! Ikväll blir det Melodifestivalen med Camilla =) Har fått nybakat bröd av min goa Anette så de ska vi mumsa ikväll :) En mycket uppskattad överraskning!
Imorgon är vi bjudna till Fam Jönsson på middag, alltid kul å träffa dom!! En bra helg!

Ja snart är vi 4 i familjen!!! Ska bli så kul å se hur de blir. Om det ändrar oss som familj. Man får ju höra så mycket av andra att man inte kommer hinna med som man gjorde när man hade ett barn. Att det kommer bli jobbigare att ta sig iväg på saker osv.....men de där visar sig. Jag/vi har alltid tagit med Jonna på det mesta, blir mycket vad man gör det till. Vårat liv är redan ett pussel med 2 jobb med oregelbundna tider och föräldrar som bor långt bort. Men jag tycker det går bra ändå. Nu menar jag inte att de skulle behöva ha barnbarnen i tid å otid om dom bodde nära men ibland kör det ju ihop sig.

Vi kommer bo kvar i våran lilla 3:a än så länge å se vad som händer. Har inte märkt att Jonna lider av å bo i lägenhet, inte på markplan osv. Det har mest varit jag som mått dåligt över det som drömmer om att bo i hus, men man kan ju inte få allt så är det. Vi har varandra och vi har tak över huvudet. Så roligt å höra från andra som sitter å pratar om sina hus å radhus.....skulle aldrig kunna bo si å så.....å då bor vi precis så, haha!

En dag kanske jag får min dröm eller så inte.....men mina drömmar kan ingen ta ifrån mig!!!

Så lätt att glömma

En del människor går igenom livet med så mycket motstånd, sorg och ständig smärta. Andra hamnar i mitten å en del upplever inte att de har några som helst problem i hela världen.
Om jag tänker på massor av människor som finns i mitt liv eller som passerat förbi har vi fantastiska historier att berätta för varandra, de kan ju vara helt underbara eller väldigt hemska men det viktiga är väl att man kan lära sig något av dem, skaffa sig mer förståelse och respekt för varandra. Vara den som bara lyssnar eller ger råd om någon vill ha det.

En del saker som ni varit med om kommer jag aldrig att kunna förstå, bara ana att det kändes hemsk, roligt, fantastiskt osv.

Igår var jag med om en sak som var så fin och ett minne jag kommer bära med mig.



Jonna köpte den här till Sigge :) Hon fick pengar av mig och betalade själv. Höll hårt om den enda tills vi kom hem å hon ställde den i hans säng<3

RSS 2.0